Del 1- 4 år tilbake i tid.

Kjære dagbok!
Vurderer å poste dette på min andre blogg, der jeg faktisk er åpen. Men jeg er redd reaksjonen til familie å venner. Inkludert pappa som bor helt på andre siden av norge. Som jeg ikke har valgt å forklare dette til. Og dette er 4 år siden.

I dag skal æ, endelig fortell om hendelsen som skjedde snart 4 år tilbake i tid. Æ hadde nettop fylt 13år og gleda mæ masse til å begynn på ungdomskola.
Æ begynnte i en klasse der æ ble slådd hver eneste dag, æ ble hevet vann på, og æ hadde ingen å støtt mæ på. Æ hadde ikke særlig mange vænna. Æ ble mobba av de som va eldre en mæ, pga tannkjøttet mitt var så stor, æ va så stygg og ekkel. Æ satt ofte i gangen helt aleina, men æ hadde en som alltid kom å satt sæ med mæ. Vi møttes første gang med at æ satt ganske aleina i gangen, og han satt sæ ved sida mæ. Han hadde noen tusja eller blyanta han satt å tegna med på gulvet. Han spurte kordan det gikk, kor gammel æ va og ka æ het. Æ fortalte han alt, å plutselig hadde æ fått mæ en vænn. En æ hvertfall kunne snakk med.

En dag hadde noen bekjente av mæ tatt med sæ en kompis på skola, æ hadde aldri sett han å æ va ganske nyskjerrig på han. Æ satt som vanlig i gangen, å plutselig en dag så spurte han om æ skulle vær med å gå litt rundt på skolen. Så klart tenkte æ. Æ har jo ingen andre vænna å vær med. Så æ gikk mæ en tur med han å han virka veldig hyggelig. Han kom oftere å oftere på skola vårres. Og vi ble ganske gode vænna.

En dag spurte han om æ ville vær med på kjøpesenteret, ja sa æ. Vi dro først innom jysk en tur, og etter en stund dro vi opp på en såkallt cafe. Der satt vi en liten halvtime å prata om alt å ingenting. Vi dro ned på toalettet. Fordi æ skulle fikse på sminken. Ikke noe anna. Æ gikk inn på toalettet, satt fra mæ tingan mine og begynnte å smink mæ. Æ bedde han om å hold døra åpen, tilfølle det va noen som kom å måtte på do. Men neida, han kom inn og låste døra. Han slo av lyset, å æ spurte ka i helvete e det du styra med? Han slo/dytta mæ i bakken å satte knærne sine på arman mine så æ ikke kunne bevæg mæ. Han drægde av mæ alt av klær. Å æ lå dær naken på et offentlig toalett, nede i en kjeller. Æ ropte å ropte.. HJELP! Men ingen hørte, eller så va det ingen som turte å kom ned. 

Han tok på mæ, han berørte kroppen min, å æ hadde ikke sjangsen til å rør mæ. Når han va ferdig noe som tok ganske lang tid. Sprang han opp fordi mammaen hannes ringte. Æ lå der, visste rett å slett ikke ka æ skulle gjør. Æ greip tak i jakka mi, å fant fram telefonen. Å så ho mamma hadde sendt mæ meldinga. Om at æ måtte kom mæ hjem ellers ringte ho politiet for å finn mæ. Ho har aldri vært så sur. Men va vell mors innstingte, for æ brukte nesten aldri kom hjem rett etter skola. Men ett eller anna va det som fikk ho mamma til å reager så kraftig. Æ turte ikke fortell ho mamma om noe av det som hadde skjedd. Æ holdte det skjult veldig lenge, før vi plutselig fant ut at æ va blitt gravid. 

Æ hadde besvimt i dusjen, æ va kvalm å dårlig når æ kjente lukta/dufta av mat. Og kroppen begynnte å forandre sæ. Mamma bedde mæ om å bli hjemme den dagen, å ho dro å kjøpte en graviditetstest til mæ. Denne tok æ til slutt, med mye skriking om at æ ikke ville ta den. Fordi æ visste ka som faktisk hadde skjedd. Å æ va livredd for at den skulle vær positiv. Æ skreik å skreik, å så gikk æ inn på badet, å kom ut fra badet å skreik enda mer. Den va positiv. Mamma fortalte at ho støtta mæ uansett ka som skjedde videre. Neste dag dro vi til legen, der vi tok enda en test. Den var også veldig positv..

Æ valgte selvfølgelig å ta abort, æ hadde ikke greid et barn som 13 åring. Æ fikk ei pille dagen før æ skulle på sykehuset. Æ fikk aldri vite om noen symptomer å hva som ville skje.  Æ trur aldri æ har vært så redd når æ våkna først..Når æ våkna på natta hadde æ kjempe vondt i magen. Æ tenkte det gjord sæ sikkert med en tur på do. Æ sprang å det rant blod av mæ. Æ satte mæ på do, å det kom ut store blodklumpa å det rant blod av mæ. Æ ringte til ho mamma som hadde rom oppe. Å sa at det va blod i hele kjellerstua. Ho kom ned å tok vare på mæ hele natta. Og det e æ kjempe takknemmelig for! 

Dagen etterpå kom vi på sykehuset å æ fikk på mæ masse fine sykehus klær også sku æ opp på opprasjonsstua. Der æ ble lagt i narkose mens de utførte abort. Æ våkna opp noen tima etterpå, æ lå der å kjente på om æ hadde vondt og prøvde å rør mæ på andre måta å rør mæ på men æ hadde ikke vondt. Etter æ hadde fått i mæ litt mat, sku æ kom mæ på do å æ va så svimmel at æ kræsja i døra osv.. 

Etter ei lita stund kom ho mamma, å vi kunne kjør hjem. Resten av dagen slappa æ bare av. En god stund seinere, fikk æ vite at det va tvillinga æ sku ha. Så enda vanskeligere å ha to tvillinga som 13åring. Men nu i ettertid skulle jeg ønske jeg hadde to skjønninger. Men så klart kunne jeg ikke ha det så tidlig. Men ja det gjør vondt å tenk på det.


  0 kommentarer på "Del 1- 4 år tilbake i tid."

Postet av: Ingrid Hustoft
Heihei! Jeg har nettopp lagt ut et innlegg på bloggen om nettshopping! Ta en titt og gjerne legg igjen en kommentar! Da ville jeg blitt kjempe glad! xx, Ingrid
04.04.2014, 01:23
URL: http://www.ingridhustoft.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg er ei jente på 16år, fra Trondheim by. På denne bloggen vil dele mye av mitt liv, og mine meninger. Og jeg vil bruke dette som en side der jeg kan få ut tankene mine, istede for å gå og bære på alt. Derfor vil jeg ikke fortelle noe navn enda.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits