Smerter i rygg og mage.

Kjære dagbok
I dag er jeg trøtt, sliten å jeg har vondt. Vondt i ryggen, og magen. Jeg vet ikke hvorfor, men det er vondt å sitte, å stå og egentlig gjøre alt. Det kan vell være flere grunner, kanskje jeg stresser for mye med skolearbiedet ? Er jeg rett å slett bare sliten, å trenger søvn ? Eller er jeg gravid ? Hvem vet ? Ikke jeg hvertfall. Jeg tenkte egentlig jeg skulle fortelle som skjedde noen år tilbake men siden det er 1.april så tror jeg at jeg venter. Men ja, jeg har tenkt noen dager på at det faktisk kan være en liten sannsynelighet for at jeg er gravid. Men det finner jeg vell ut neste uke kanskje, finner det vell ut før eller siden uansett. Orker ikke stresse med det, hvertfall. Og ja, jeg blir å beholde ungen om det viser seg at jeg er gravid. 

Akkuratt nå ligger jeg i sengen, og er utrolig sliten å vurderer å bare legge meg selv om jeg vet at jeg sliter med å sove pga ryggen min. Men får vell prøve.
  1 kommentarer på "Smerter i rygg og mage."

Postet av: JUNE CHARLOTTE
Åå uff, god bedring! Du tar utrolig fine bilder til bloggen din!

Hadde blitt glad om du tok en tur innom min blogg og<3
02.04.2014, 20:06
URL: http://junef.blogg.no
Postet av: Hilde
huff, god bedring fine deg <3
02.04.2014, 22:08
URL: http://hiry.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg er ei jente på 16år, fra Trondheim by. På denne bloggen vil dele mye av mitt liv, og mine meninger. Og jeg vil bruke dette som en side der jeg kan få ut tankene mine, istede for å gå og bære på alt. Derfor vil jeg ikke fortelle noe navn enda.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits