Idiotisk lærer.

Kjære dagbok!
Akkuratt nå, og faktisk i hele dag har jeg gått rundt å tenkt på den stygge læreren min som skulle hvert sparket for lenge siden.. Eneste grunnen til at hun har jobben sin, er sikkert pga mangel på lærere.. Og jeg kan bare fort forklare hendelsen av amerkningen under. I dag kom læreren inn i klasserommet, og ba oss legge frem telefonene på kateteret. Jeg hadde før jeg la frem telefonen hørt på musikk, så den ene øreproppen hang fra øret, uten telefon og uten musikk. Læreren min klikket, og sa at jeg skulle ta ut øreproppene. Og jeg forklarte at jeg ikke hadde musikk på ørene, jeg hørte alt hun sa, og at jeg hadde glemt å ta ut øreproppen.. Hun klikket. Og jeg spurte om hun kunne slutte å være så sur.. Å dette tok hun som å svare frekkt på tilsnakk. Og ba meg slutte å være så uhøffelig. Og dette var noe hun hengte seg veldig opp i å lot dette gå ut over starten på timen. Alle i klassen gidde blikk til hverandre å tenkte bare herregud.. Og i tilegg så har jeg fått spising av mat i timen fordi jeg spiste i mens hun satt å kjeftet på meg.. Rett å slett en idiotisk lærer.

Hun er sur omtrent hele tiden, er akkuratt som hun har mensen omtrent hver dag. Hun hjelper deg ikke om du trenger hjelp. Hun kan ikke å lære bort matte, og er mattelærer. Og hun får alle til å få en utrolig dårlig dag, pga den dårlige energien hennes. Er akkuratt som hun er maktsyk elno.

Så nå er jeg så klar til å klage masse til avdelingslederen på onsdag. 

Nå skal jeg se litt serie, så tar jeg kveld. Så vi snakkes.


  0 kommentarer på "Idiotisk lærer."

Postet av: prinsessen
Stå på vakre deg!
31.03.2014, 21:38
URL: http://prinsessen.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg er ei jente på 16år, fra Trondheim by. På denne bloggen vil dele mye av mitt liv, og mine meninger. Og jeg vil bruke dette som en side der jeg kan få ut tankene mine, istede for å gå og bære på alt. Derfor vil jeg ikke fortelle noe navn enda.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits