Første side.

Kjære dagbok! 
Nå har jeg endelig en plass å dele tankene, og meningene mine. Og jeg tror det kan bli veldig godt og bare få det ut fra den lille kroppen. 

Jeg kan vell begynne med at jeg er ei 16 år gammel jente fra Trondheim. I fritiden er jeg enten men veninner, kjæresten eller på treningstuido. Og ellers går det bare i skolearbied som jeg ofte blir overfylt med. Jeg er veldig plaget av en hendelse som hendte noen år tilbake. Og dette går virkelig utover min hverdag, selv om ikke du kan se det. Dette vil jeg fortelle mer om senere. Det innlegget kan ta meg noen timer å skrive. Så jeg venter heller til en dag jeg ikke har så mye å gjøre.

I dag har jeg hatt en utrolig rolig dag. Det eneste jeg har gjort i løpet av dagen er å spise, se serien awkward (Det var fra denne serien, jeg fikk ideen om å skrive en blogg) og hvert med kjæresten min. Hos han så vi en film, og koste oss. Vi har hvert ilag et halvt år nå, og jeg kjenner enda jeg er kjempe forelsket. Og jeg håper faktisk ikke den følelsen går bort, for den er så fantastisk god. Og akkuratt nå ligger jeg her å hører på musikk og er egentlig veldig klar for å sove. Men ganske vanskelig pga stillingen av klokken. Men får vell prøve så godt jeg kan.

Bilde er fra skolen, og grunnen til at jeg ikke forteller hvem jeg er enda er fordi jeg kommer til å dele ganske mye personlig om livet mitt. Og om jeg legger ut bilder av ansikt, eller andre ting så vet jo alle hvem jeg er. Så venter hvertfall med å si hvem jeg er en god stund.



 God natt, sov godt å drøm søtt! Så blogges vi i morgen.


  0 kommentarer på "Første side."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg er ei jente på 16år, fra Trondheim by. På denne bloggen vil dele mye av mitt liv, og mine meninger. Og jeg vil bruke dette som en side der jeg kan få ut tankene mine, istede for å gå og bære på alt. Derfor vil jeg ikke fortelle noe navn enda.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com





Design laget av Julie Viktoria

hits